Pokeman Go mania salvează România!

NU, nu vorbim de faimoasa aplicaţie de la Nintendo ci de o aplicaţie românească. Iată regulamentul.

Trebuie să prinzi următorii pokemoni (pocket monsters):

Parlamentarus - Uşor de prins pentru că zace toată ziua şi poate fi uşor ademenit cu un comision cât de mic promis dacă votează ce i se dictează.
Barfopitecus - Găsit prin birourile administraţiei publice, stă la palavre şi-l agăţi promiţându-i dezvăluiri despre amanta şefului şi ibovnica portarului.
Dorelizaurus - Atentie, dacă zice că se duce într-un loc, acel loc este singurul în care n-o să-l găseşti.
Politicianozaurus - Periculos. Zice că ţi-e frate, dar după ce-l votezi îţi sare la beregată şi-ţi înfige cuţitul în spate.
Beţivanosaurus - Bea până cade sub masă şi atunci e momentul să-l înhaţi. Totul e să fii mai rapid decât chelnerul care se repede să-l buzunărească.

*****
Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...