Anca Bucur a câştigat titlul Miss Fitness Universe 2016

Anca Bucur a câştigat titlul Miss Fitness Universe 2016 foto: Facebook Anca Bucur
Românca Anca Bucur a reuşit o performanţă unică pentru sportul românesc, reuşind să obţină nu mai puţin de patru titluri de Miss Fitness Universe. La fiecare competiţie au participat 100 de femei care au fost foarte bine pregătite.

Printre cele mai prestigioase titluri câştigate de Anca se număra locul întâi la Miss Fitness Universe Florida USA, locul doi la Miss Fitness America World Championship Las Vegas, Locul doi la la Paris Fitness Europe şi la Rome Fitness Europe şi locul întâi la Miss Fitness Universe Miami, categoria profesionişti.

Din 2014, Herbalife colaborează cu Anca Bucur pentru a-i dezvoltă şi optimiza programul personal de nutriţie, oferindu-i o gamă completă de nutriţie pentru activitatea sa sportivă.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Ana Maria Gheorghe

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa: ana.maria.gheorghe@voceavalcii.ro
Urmăriți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...