E jale! Şi comuna SCUIPATEI vrea să iasă din U.E.!

Ieşirea Angliei din UE ar putea fi semnalul dezmembrării UNIUNII. Iată ce ne-a declarat primarul Antonio Brebenel , primarul comunei Scuipatei:

A.B.-‘mnezeii, biserica, anafura şi grijania, c-am pierdut toţi banii strânşi pentru canalizarea comunei la pariuri sportive! Am mizat pe victoria Franţei şi uite că portughezii ne-au lăsat fără şanţuri! Să vezi revolta ce-o să fie, când vor afla oamenii! Ca să le mai astup gura, o să propun un referendum unde o să-i întreb dacă mai or să rămânem în U.E.!

Reporter: -Oamenii nu sunt mulţumiţi de situaţia actuală?

A.B.: -Multumiti? Toţi îi înjură la cârciumă şi-i blesteamă în bar pe europeni. Ei zic că ne-au trimis pachete cu ajutoare alimentare, dar şi-au bătut joc! Faină, mălai, orez, ulei, conserve de parcă doar cu asta poate trăi omul! Unde e whiskey-ul, ginul, Courvoisier-ul, Cointreau-ul,berea Pils şi celelalte ajutoare strict necesare! Gata! Nu mai merge aşa! Ieşim! Să vedem cum o să se descurce Europa fără noi!

******
Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...