Plan de măsuri pentru modernizarea imediată a comunei Cocârlaţi

Oamenii se plâng că la o ploaie mai acătării le sunt inundate gospodăriile. Măsura luată: pe cuprinsul comunei va fi interzisă activitatea paparudelor aducătoare de ploaie.

Nu există iluminat stradal. Măsuri: nu se vor lua măsuri pentru că riscăm să ni-i facem duşmani pe amorezii care-şi aşteaptă iubitele la portiţă şi contează mult pe întuneric.

Nu există şcoală, dispensar şi farmacie. Măsuri: Se va autoriza construirea unei a zecea cârciumi, ca oamenii să aibă unde să se vaite.

În comună există o singură bicicleta deţinută de ibovnica primarului. MĂSURI: Se va amenaja o pistă pentru biciclişti.

Toţi se plâng ca uliţele sunt neasfaltate şi pline de gropi. Măsuri: Nu se va lua nicio măsură ca să putem promite asfaltarea lor în campania electorală viitoare.

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...