Teatru ieftin de campanie în regia politicienilor

Nu mai pot fi oferite şepci, pixuri şi brichete, dar gesturile care emoţionează mulţimea n-au fost interzise. Iată câteva întâmplări care vor aduce o ploaie de voturi.

Un candidat din Râioasă a ajutat o bătrânică să traverseze strada, în aplauzele mulţimii. Pe urmă s-a aflat că bătrânică nu voia să traverseze, dar deja mulţimea plecase.

O pensionară din Pătârlagele s-a trezit la uşă cu un individ care i-a tras zece pumni în cap, i-a astupat gura cu un ciorap murdar şi i-a cerut bani sub ameninţarea unui satâr. Dar pe acolo tocmai trecea pretendentul la fotoliul de primar. Acesta l-a pus pe fugă pe agresor şi a salvat-o pe bătrână. Mult mai târziu s-a aflat că era mana în mână cu răufăcătorul.

O văduvă din Urlaţi a primit pe Facebook o reţetă de colivă ieftină şi gustoasă de la un candidat la postul de primar. Acela i-a promis mii de alte reţete dacă va fi ales.

Un alt candidat a promis că va finanţa din banii lui o linie de metrou care să lege extremităţile comunei Brebu şi că bileţele pe acest mijloc de transport vor fi subvenţionate de primărie şi cârciumă la care e proprietar.

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...