TESTAMENTUL LUI STALIN DECLANSEAZA REFORMA PSD-UL

Am reusit sa obtinem un fragment din testamentul lui Stalin in care acest mare vizionar creioneaza caile pe care trebuie s-o apuce PSD pentru a deveni un adevarat partid modern:

Cine nu e cu noi, e impotriva noastra! PSD va trebui sa angajeze sute de postaci care sa-I porcaie in campanie pe postacii de la PNL si celelalte partide dusmane.Raspunde tovarasul Dragnea.

Tu dormi, dar dusmanul de clasa imparte mititei si bere.Chiar daca legea va interzice asta, mita electorala e singura care aduce voturi sigure.Gasiti modalitati de cumparat electoratul.Mascati totul ca fiind donatii pentru Cumintenia Pamantului-Raspunde tovarasa Lia Olguta Vasilescu.

Religia este opiumul popoarelor.Campania in biserici aduce incredibil de multe voturi. Profitati de asta. Raspunde tovarasul Dragnea.

Moartea unui om este o tragedie, moartea a milioane de oameni este doar statistica.Mortii pot aduce voturi frumusele daca stii sa-I momesti cu promisiuni de parastasuri.Raspunde tot tovarasul Dragnea.

Acest material este un pamflet si trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...