Scenarii pe tema unei morţi controversate

Moartea patronului de la Hexi Pharma a înfierbântat minţile ziariştilor. Dornici de senzaţional, ei au pus pe note tot felul de ipoteze. Iată câteva:

Dan Condrea era agent Mossad. Eliminarea sa e doar un episod din luptă temutului serviciu israelian cu şi mai temutul SRI românesc. Iată ce crede sergentul SRI Păpurica Ilie: Domne, aici nu e lucru curat, dar şefii mei sunt secretoşi şi nu lasă să se afle prea multe!

Dan Condrea era coordonat de către Elodia Ghinescu. Cei doi s-ar afla acum pe o plajă din Hawaii şi râd în pumni de Cristian Cioacă şi spitalele ţepuite.

Dan Condrea n-a murit. Cadavrul desfigurat găsit de către poliţie este al lui Michael Jackson.

Cu banii obţinuţi prin Hexi Pharma, Dan Condrea intenţiona să sponsorizeze echipa Steaua şi dinamoviştii n-au putut rămâne indiferenţi.

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...