O campanie amărâtă şi jegoasă! Vai mama lor!

Am reuşit un interviu de excepţie cu domnul Ioan Belizarie Prepeleac, vidanjor fruntaş la Aqua Nova în care domnia sa descrie campania electorală la care suntem martori:

Reporter: Cum vedeţi actuala campanie?

IBP: Nişte sărăntoci! Nu tricouri, nu pixuri, nu şepci, nu calendare cu femei goale, nu mici, nu bere, dar vor voturi! Mai mare râsul!

R: Dar despre dezbaterile de idei ce ne puteţi spune?

IBP: Niste jegoşi! Eu dacă-l invit pe vecinu’ la o vorbă, pun pe masă o ţuică, un vin, o sârmă, o jumară, că doar n-o să discutăm pe uscat. Ăştia vor să îţi explice tot ce au ei în minte fără să dea nimic! Mai mare râsul.

R: Dar despre promisiunile candidaţilor ce credeţi?

IBP: De promisiuni sunt sătul! De băutură nu mă satur niciodată!

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...