Povestea lui Ponta cel Modest

A fost odată un băieţel taaaare modest. El nu-şi dorea decât să ajungă un obscur procuror de doi bani pe lângă un tribunal de provincie, unde judecătorii să-l trimită să le cumpere ţigări şi unde să nu câştige mai mult decât salariul minim pe economie. Dar viaţa a fost crudă cu el şi, după cum se ştie, în viaţă nu faci mereu ceea ce vrei.

Tot cărându-i geanta lui Adrian Năstase, tot făcându-i pantofii şi tot spălându-i ciorapii, micul Ponta s-a trezit că a devenit Micul Titulescu şi că, vrea nu vrea, trebuie să ocupe scaunul de lider al PSD! Tare greu, dar ce naiba să facă.

S-a mai trezit că fără să-şi dorească o clipă asta, bani nemernici îi intrau în cont pe filiere pe care nu le mai putea controla şi că deja îşi permitea concedii în Dubai şi alte mici extravagante pe care sigur nu şi le dorea. Of! Tare crudă mai e viaţa unora!

*******

Acest material este un pamflet şi trebuie tratat ca atare.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...