PERCHEZIŢII la HOŢII din BĂBENI

PERCHEZIŢII la HOŢII din BĂBENI foto arhiva Vocea Valcii
Un bărbat de 33 de ani din oraşul Băbeni, judeţul Vâlcea, bănuit de comiterea mai multor infracţiuni de furt, s-a trezit cu mascaţii la poartă la sfârşitul săptămânii trecute. Oamenii legii au făcut percheziţii la locuinţa individului, ocazie cu care au descoperit mai multe bunuri sustrase din incinta unor societăţi comerciale vâlcene.

Însă, poliţiştii au descoperit că Dumitru B. nu acţiona singur, ci alături de Constantin P., de 22 de ani, Mihai G., de 46 de ani, toţi din oraşul Băbeni şi Alexandru M., de 34 de ani, din comuna Stoileşti, ei fiind bănuiţi de comiterea a şapte furturi şi cauzând un prejudiciu de 15.000 de lei.

„Astfel, în urma percheziţiei efectuate, poliţiştii au identificat bunuri sustrase în perioada 06-14 aprilie a.c. din societăţi comerciale şi de accesorii auto-utilaje (bunuri alimentare, motorină, baterii auto, unelte şi utilaje agricole). Bunurile identificate au fost ridicate pentru continuarea cercetărilor şi pentru predarea acestora părţilor vătămate.

Cercetările sunt continuate sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat şi pentru stabilirea întregii activităţi infracţionale a celor 4 bărbaţi” – susţin poliţiştii de la IPJ Vâlcea.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...