L-AŢI VĂZUT? Bărbat din Râmnicu Vâlcea, dispărut de acasă! El se simţea ameninţat! (FOTO)

18 Apr 2016
L-AŢI VĂZUT? Bărbat din Râmnicu Vâlcea, dispărut de acasă! El se simţea ameninţat! (FOTO) foto Vocea Valcii

UPDATE: Bărbatul dat dispărut duminică a fost găsit de familie. Din primele informaţii, se pare că Bruno Fânăţan şi-a petrecut noaptea într-un cimitir de pe raza municipiului Râmnicu Vâlcea. 

Un bărbat din Râmnicu Vâlcea este căutat cu disperare de familia sa. Bruno Fânăţan, fost angajat al combinatului Oltchim, a dispărut duminică, 17 aprilie 2016, în jurul orei 14.00, nu înainte însă de a depune o plângere la Poliţia Vâlcea.

Din spusele soţiei sale, Bruno Fânăţan a mers înainte la sediul IPJ Vâlcea unde a făcut o sesizare, anunţând că este ameninţat de un bărbat din altă ţară, după ce a postat mai multe comentarii pe o pagină străină de Facebook. El susţinea că zilele trecute a fost sunat noaptea de un individ, care l-a ameninţat că vine după el în Râmnicu Vâlcea.

„Am vorbit cu el la telefon o singură dată, după aceea nu a mai răspuns. Zicea că vrea să ne protejeze pentru că un bărbat arab, care vorbea bine franceză, l-a ameninţat. Am verificat şi tableta şi telefonul şi, într-adevăr, există câteva mesaje de ameninţare” – ne-a spus soţia bărbatului.

Speriat şi îngrijorat pentru familia sa, Bruno Fânăţan a ales să plece de acasă, ultima dată fiind văzut în timp ce se îndrepta spre o haltă de tren. De atunci, nimeni nu mai ştie nimic de el.

De aceea, familia bărbatului îi roagă pe cetăţeni să sune la 112 dacă l-au văzut şi pot da informaţii despre locaţia unde se află. Semnalmentele lui Bruno Fânăţan sunt următoarele: 56 de ani, înălţime 1.73 cm, era îmbrăcat cu o geaca neagra cu dungi roșii, pantaloni crem de velur şi avea pe cap o şapcă neagră din imitație de piele.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...