VICTOR PONTA, sub control judiciar?

16 Iun 2015
VICTOR PONTA, sub control judiciar? foto rtv.net
Apariţia premierului Victor Ponta la ceremonia de la Baku, în imediata apropiere a lui Vladimir Putin, iar mai apoi cotirea către Instabul, pe motive de sănătate a fost ţinută la secret, încât nici cei mai apropiaţi colaboratori ai săi nu au ştiut. În fine, Victor Ponta a fost operat la un genunghi la spitalul controlat de familia preşedintelui turc Recep Tayyip Erdogan, iar medicii i-au recomandat repaus total cel puţin trei săptămâni. Victor Ponta nu are voie să se dea jos din pat.

Lucrurile s-au cam precipitat, iar dovadă stă şi faptul că Victor Ponta nu-l delegase pe Gabriel Oprea să-i preia atribuţiile de prim-ministru. Plecarea sa ar putea avea legătură cu informaţiile pe surse care se tot propagă în spaţiul public cum că procurorii DNA intenţionează să-l pună pe premier sub control judiciar. Luni, la DNA, a apărut doar avocata lui Ponta, care a cerut o amânare deoarece premierul este plecat din ţară. Potrivit legii, DNA nu poate să ia măsuri împotriva unei persoane fără ca aceasta să fie audiată în prezenţa unui avocat.

În cazul în care scenariile cele mai sumbre s-ar adeveri, lui Victor Ponta nu-i mai rămâne decât o soluţie: DEMISIA! Deocamdată, Victor Ponta a mai câştigat o lună de zile, timp în care se pot întâmpla multe lucruri.
Evaluaţi acest articol
(3 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...