AVOCATA lui Ponta, apropiată de Gabriel Oprea

14 Iun 2015
AVOCATA lui Ponta, apropiată de Gabriel Oprea foto mediafax
Gabriel Oprea devine un om cu tot mai mare greutate în guvernul Ponta, dar şi în viaţa lui privată. După ce portofoliul de la Justiţie a trecut la UNPR, cu tot cu ministru, iată că şi avocata lui Victor Ponta în dosarul de corupţie în care este acuzat de procurorii DNA este o apropiată de-a lui Oprea, avocata Loredana Radu.

Potrivit celor de bn24.ro, avocata s-ar afla de mai mult timp în cercurile de influenţă ale UNPR şi ale lui Gabriel Oprea. În nenumărate rânduri, vicepremierul a recomandat-o pe avocată mai multor oameni politici sau de afaceri care au probleme cu legea. Motivul pentru care această avocată este foarte căutată este discreţia, ea fugind de camerele de filmat şi nefăcând declaraţii publice despre dosarele sau clienţii săi.

Loredana Radu are clienţi pe sprânceană, printre ei numărându-se şi Nicolae Dumitru – NIRO în celebrul dosar Microsoft. Niro este, de asemenea, un apropiat al lui Gabriel Oprea.

Loredana Radu îl apără şi pe omul de Dumitru Bucșaru, fostul patron al echipei de fotbal Unirea Urziceni. De asemenea, aceasta l-a reprezentat şi pe pe fostul angajat al lui Bucșaru de la Urziceni, Mihai Stoica – fost manager sportiv și la Steaua București.

Colaborarea avocatei Radu cu Victor Ponta durează de ceva timp, mai ales că aceasta s-a ocupat de înregistrarea juridică a mai tuturor alianţelor încheiate de acesta, fie cu UNPR, fie USL.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...