TRAIAN BĂSESCU: Cazul Rarinca poate fi o eroare judiciară!

02 Iun 2015
Traian Băsescu continuă să vorbească despre loviturile pe care actuala putere le aplică Justiţiei, dar şi despre faptul că între preşedintele Klaus Iohannis şi premierul Victor Ponta există o înţelegere şi că USL trăieşte bine-merci, aşteptând momentul să dea lovitura de graţie justiţiei.

”Se continuă lovitura de stat cu finalitate punerea sub control a justiției. USL trăiește: mă uit la inactivitatea lui Klaus Iohannis, mă uit la activitatea lui Călin Popescu Tăriceanu și a lui Victor Ponta.

Cât timp se respectă procedurile legale, nu avem ce comenta. Nu cred că sunt interzise contestațile în anulare, la fel cum nu cred că nu avem voie să comentăm. Când incrimină, judecătorii, avem probleme. Cazul Rarinca tinde să devină un caz asemănător cu cel al senatoarei foamei, unul fabricat de trustul turnătorului Dan Voiculescu.

Situația Rarinca trebuia tratată cu sobrietate, nu trebuia făcută un caz Cristiana Anghel. Trebuie să existe responsabilitate, se știe că sunt un adversar al arestărilor preventive. Poate fi o eroare judiciară.”, a spus Traian Băsescu.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...