ELENA UDREA, noi acuzaţii din partea DNA

Elena Udrea, aflată în prezent în arest preventiv, a primit o veste proastă din partea procurorilor DNA. În cazul ei, s-au extins cercetările, fiind acuzată şi de spălare de bani. Acuzaţia a fost confirmată şi de avocatul acesteia, Marius Striblea.

„Procurorii suspectează într-un mod bizar că banii din celebra geantă cu bani a lui Nastasia ar fi fost duși în alegerile locale din primăvara anului 2012. S-ar fi folosit de acești bani organizația PDL București. E cel puțin bizar să acuzi pe cineva printr-o singură declarație, că ar fi luat o geantă de bani în octombrie ca să finanțeze o campanie electorală la mijlocul anului2 012. Doamna Udrea a dat o declarație în care a demontat toate aceste acuzații. A fost extinsă cercetarea penală pentru spălare de bani și s-a pus în mișcare urmărirea penală în acest caz. E bizar să consideri că cineva care își asumă luare de mită duce banii într-o campanie care a avut loc după un an în care nu a candidat pentru nicio funcție", a declarat Striblea.

Printr-un comunicat, DNA a anunţat extinderea cercetărilor atât în privinţa Elenei Udrea, cât şi faţă de Tudor Breazu pentru spălare de bani.

„În ordonanța procurorilor se arată că, în cauză, există date și indicii din care rezultă suspiciunea rezonabilă care conturează următoarea stare de fapt:

În perioada 2010 – 2011, Udrea Elena Gabriela, împreună cu Topoliceanu Ana-Maria, directorul Companiei Naționale de Investiții (suspect în prezenta cauză), au primit o sumă de aproximativ 300.000 lei de la administratorul S.C. Consmin S.A. pentru a asigura plata la timp a lucrărilor executate de societatea menționată în baza contractelor încheiate cu Compania Națională de Investiții", se precizează în comunicat.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

28
Noi2019
Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Pi dracu, Viorico... Trebie să pleci! De tot

Written byRomeo POPESCU

Doamne ajută că am scăpat de alegeri, Klaus Iohannis a mai prins un mandat de 5 ani la Cotroceni, bonus am scăpat și de Viorica. Ce să mai, fericire maximă! Urmează Magia Crăciunului, cu toată nebunia aferentă... Nu vreau să...

Opinii

21
Noi2019
Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Tristă țară: Alegem între Dăncilă și Iohannis, iar polițiștii iau bătaie de la infractori cu pistoalele în mână

Written byMagda POPESCU

Tristă țară! Trăim în România în care trebuie să alegem între Dăncilă și Iohannis. Dezbaterile de la distanță ale celor doi candidați ne-au arătat că la capitolul democrație am involuat vizibil, în ultimii 5 ani. Pe de o parte, am...