Trofeu de capră neagră medaliabil, confiscat şi predat la ITRSV Vâlcea

Zilele trecute, poliţiştii de frontieră de la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier II au descoperit, în bagajele personale ale unui bărbat, un trofeu de capră neagră medaliabil cu bronz. Trofeul, format şi ţeastă, coarne, piele cu copite, urma să ajungă în Grecia la o altă persoană.
Cel surprins cu trofeul de capră neagră în geantă este Cristian C. – 34 de ani, din Mehedinţi, acesta intenţionând să iasă din România la volanul unui Opel. „La controlul de frontieră efectuat de către poliţiştii de frontieră şi lucrătorii vamali asupra autoturismului s-au găsit, în bagajele personale ale şoferului, un trofeu de capră neagră crotaliat format dintr-o ţeastă, coarne şi o piele de animal cu copite. Din cercetările efectuate de către poliţiştii de frontieră s-a stabilit că trofeul aparţinea unui cetăţean american, care participase la o vânătoare în România, C. Cristian având sarcina să-l transporte şi să-l predea acestuia în Grecia", a declarat, pentru Adevărul, comisarul-şef Valeriu Pera, purtătorul de cuvânt al Serviciului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi.
Trofeul a fost predat Inspectoratului Teritorial Silvic Vâlcea, care, în urma unei expertize, a constat că trofeul aparţine speciei capra neagră, este medaliabil cu medalia de bronz obţinând un punctaj de 97,7 puncte.

Foto: adevarul.ro
Evaluaţi acest articol
(1 Vot)
Claudia STANCIU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa claudia.stanciu@voceavalcii.ro

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...