VEZI AICI care a fost prima secţie de votare deschisă şi care va fi ultima

Procesul de votare la scrutinul de astăzi, 2 noiembrie 2014 pentru alegerea Preşedintelui României a început în afara ţării la secţia de votare organizată în Noua Zeelandă (Auckland) aseară, 1 noiembrie, la ora 20.00, ora României, având în vedere diferenţa de fus orar. Conform legii, votarea începe la ora 7.00, ora locală şi se desfăşoară până la ora 21.00, ora locală, când secţia de votare se închide.

Ultimele secţii de votare care îşi vor închide porţiile vor fi cele de pe coasta de Vest a SUA și Canada (Vancouver), unde procesul de votare se va termina în cursul dimineții de luni, ora 7.00, ora României (ora 21.00, ora locală).

Deja, procesul electoral s-a finalizat în Noua Zeelandă, datorită fusului orar. Klaus Iohannis, candidatul ACL, a câştigat detaşat, potrivit rezultatelor obţinute de stiripesurse.ro.

Klaus Iohannis - 66 de voturi
Monica Macovei - 28 de voturi
Elena Udrea - 13 voturi
Victor Ponta - 7 voturi
Călin Popescu Tăriceanu - 6 voturi
Corneliu Vadim Tudor - 6 voturi
Gheorghe Funar - 4 voturi
Teodor Meleşcanu - 2 voturi
Dan Diaconescu - 2 voturi
Kelemen Hunor - 1 vot
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Mădălina Stroescu

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa madalina.stroescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

16
Ian2020
Despre morți numai de bine!

Despre morți numai de bine!

Written byRomeo POPESCU

"În singuratate înveți rugăciunea și meditația care îți arată că ea, singuratatea, nu există." - Ioan Gyuri Pascu Despre regretata Cristina Țopescu este vorba. O tragedie neașteptată. Nici nu a început bine anul și o veste dramatică a întristat România....

Opinii

06
Ian2020
Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Arde Australia!!! Ne pasă? Ar trebui

Written byMagda POPESCU

Continentul australian se poate transforma în orice secundă într-o catastrofă climatică fără precedent, incendiile care au cuprins întreg continentul fiind în plină desfășurare și la ora când scriu aceste rânduri. Imaginile apocaliptice care ne vin de acolo, din locul în...