PERCHEZIȚII la membrii unei grupări specializată în furturi din conducte

21 Aug 2014
32 de percheziţii domiciliare, dintre care 21 în judeţul Argeş, 5 în judeţul Olt, 3 în judeţul Gorj, una în judeţul Dolj şi 2 în Bucureşti s-au desfăşurat în această dimineaţă pentru prinderea membrilor unei reţele bănuită de furturi repetate din conducte. La percheziţii au participat peste 100 de poliţişti argeşeni.
Percheziţiile au avut loc în cadrul unui dosar penal instrumentat de polițiștii Serviciului de Ordine Publică al IPJ Argeș, în care s-a început urmărirea penală față de 33 de persoane.
Din cercetări a reieșit faptul că, din luna aprilie a anului 2013 şi până în prezent, persoanele bănuite ar fi sustras atât produse petroliere (ţiţei şi condensat) din conductele de transport produs petrolier aparţinând unei societăți comerciale, care tranzitează subteran localităţile Bascov, Băbana şi Poiana Lacului, precum și conducte dezafectate din patrimoniul aceluiaşi agent economic, potrivit unui comunicat al IPJ Argeş.
Prejudiciul estimat până în prezent se ridică la 300.000 de lei.
Evaluaţi acest articol
(0 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

27
Apr2020
Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Să reînceapă școală sau mai bine nu?

Written byMagda POPESCU

Iată o dilemă, pe care mai marii de la Ministerului Învățământului trebuie să o rezolve cât mai rapid. Bulversarea din învățământ nu face bine nimănui, însă cel mai mult au de pierdut elevii.Școlile s-au închis de mai bine de trei...