COSTI RĂDULESCU: Microbuzele şi copiii nu au culoare politică!

Deputatul PSD Constantin Rădulescu le solicită liberalilor să renunţe la ipocrizie şi să-şi amintească cum se repartizau microbuzele şcolare în timpul guvernării liberale.

Preşedintele executiv al PSD Vâlcea îi reaminteşte preşedintelui PNL, Cristian Buican, care a acuzat autorităţile judeţene că au repartizat pe criterii politice cele 16 microbuze şcolare, că „90% din parcul auto şcolar din judeţ aparţine primăriilor PNL".

"Eu nu vreau să-mi amintesc acum modul cum se repartizau pe vremuri microbuzele şcolare în judeţul Vâlcea, când primarii care nu avea cătune izolate sau care aveau sub 1.000 de locuitori primeau microbuze şcolare. Asta doar pentru că aveau primari PNL. Nu vreau nici să-mi amintesc cum primari ai altor partide erau racolaţi de PNL, în schimbul unui microbuz şcolar. Dar domnul Buican se pare că a uitat şi omite voluntar sau involuntar faptul că 90% din parcul auto şcolar din judeţul Vâlcea aparţine primarilor PNL. Noi nu am protestat atunci, pentru că am spus că este în avantajul copiilor din comună şi orice mijloc de transport spre şcoală este binevenit. Liberalii ar trebui să facă un recurs la memorie, pentru că etapa I a repartiţiei a fost mai degrabă o reparare a unor lucruri din trecut. M-aş bucura sincer ca liberalii să se gândească în primul rând la copii care, din toamnă, vor merge la şcoală cu aceste microbuze, iar copii nu au culoare politică", a declarat deputatul Costi Rădulescu.
Evaluaţi acest articol
(2 voturi)
Magda POPESCU

Autorul acestui material de presă poate fi contactat pe email la adresa magda.popescu@voceavalcii.ro
Urmariți acest autor și pe Google Plus

Editorial

13
Feb2020
Distrugerea României

Distrugerea României

Written byRomeo POPESCU

Cei care conduc destinele românești după 1989 pot fi  considerați trădători de țară. După asasinarea Ceaușeștilor, România a intrat în stare de ocupație nedeclarată și plătește tribut. Cum altfel explicați distrugerea sistematică a economiei, din ordinul și cu supervizarea celor...

Opinii

30
Ian2020
Virusomania tâmpește România

Virusomania tâmpește România

Written byMagda POPESCU

Știrile care vin din China sunt tot mai alarmante în ceea ce privește noul virus gripal descoperit acolo. Însă, în România, în loc să tratăm, la nivel public și informațional, această situație cu responsabilitate și discernământ, se titrează cât mai...