Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Prinţesa Charlotte va fi botezată duminică, 5 iulie

Duminică, 5 iulie a.c., micuţa prinţesă Charlotte, al doilea copil al prinţului William al Marii Britanii şi al soţiei acestuia, ducesa de Cambridge, va fi botezată în biserica Saint Mary Magdalene din Sandringham.

Biserica unde va avea loc slujba religioasă, oficiată de arhiepiscopul de Canterbury, Justin Welby, se află în vecinătatea domeniului Kensington.

La slujba religioasă vor participa doar apropiaţi ai familiei regale, dar părinţii prinţesei Charlotte au anunţat că va exista şi un moment dedicat celor care doresc să asiste la eveniment, în afara bisericii. “Ducele şi Ducesa de Cambridge vor fi încântaţi să-i salute pe toţi cei care asistă la eveniment în spaţiul din jurul bisericii. Ducele şi Ducesa de Cambridge mulţumesc tuturor pentru mesajele şi urările de bine pe care le-au primit de la naşterea prinţesei Charlotte, multe dintre ele chiar de la oamenii din ţinutul Norfolk”, se precizează într-un comunicat transmis de oficialii de la Kensington Palace.

Prinţesa Charlotte, născută anul acesta în data de 2 mai, ocupă locul al patrulea în ordinea de succesiune la tronul britanic şi poartă titlul oficial de prinţesă de Cambridge.