Save 20% off! Join our newsletter and get 20% off right away!

Un bărbat a accidentat grav o mămică și fetița ei chiar pe trotuar

Aflat aproape în comă alcoolică

GRAV. Ștefan G. nu este la prima abatere de acest gen, în urmă cu câteva luni, pe numele său fiind întocmit un dosar penal după ce a fost prins băut la volan. De și instanța de judecată trebuia să-i suspende carnetul de conducere până acum, acest lucru nu s-a întâmplat, bărbatul spulberând pe trotuar o mămică și fetița ei.

Marți, 5 aprilie a.c., un grav accident de circulație s-a produs în Rm. Vâlcea, chiar în fața Spitalului Județean de Urgență. Aflat la volanul unui autoturism, un bărbat în vârstă de 52 de ani, în stare avansată de ebrietate, nu a mai văzut axa drumului și a intrat cu ma șina pe trotuar accidentând grav o mămică și fetița ei. În urma impactului, Mihaela C. 32 de ani și fiica sa în vârstă de doar 3 ani au suferit numeroase leziuni, ele fiind duse imediat la Urgențe unde medicii le-au diagnosticat cu politraumatisme grave.

În privința șioferului trebuie menționat faptul că în momentul în care polițiștii l-au testat cu etilotestul, Ștefan G. a dat aparatul peste cap, el având o alcoolemie în sânge de nu mai puțin de 1,37 mg/l. El a fost dus cu greu la Spitalul Județean Vâlcea, pentru că abia se mai putea ține pe picioare, unde i-au fost recoltate probe. Din declarațiile șiefului Biroului Rutier din cadrul Poliției Rm. Vâlcea, comisarul Cătălin Oprescu, bărbatul nu este la prima abatere de acest gen, în urmă cu câteva luni el fiind prins la volan în stare de ebrietate și alegându-se cu un dosar penal. „Acesta este cunoscut de polițiști pentru că nu este prima dată când se urcă la volan în stare de ebrietate. Până acum însă nu a mai accidentat pe nimeni. Cu toate acestea, pot să vă spun că noi am înaintat dosarul penal către Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea și până acum instanța de judecată trebuia să-i anuleze permisul de conducere. După cum bine vedeți, acest lucru nu s-a întâmplat din păcate și am ajuns în situația în care bărbatul a accidentat o femeie și copilul acesteia. El riscă acum închisoarea de la 3 luni la 1 an de zile” ne-a declarat comisarul Cătălin Oprescu. CLAUDIA STANCIU