Ziar de opinie și luptă împotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.Ziar de opinie și luptă mpotriva corupției, crimei organizate, criminalității economico-financiare și abuzurilor.
"La ce-i bună libertatea cuvântului, daca nu te poți folosi de ea?" 

Valea Oltului a fost blocată de un accident

În urmă cu câteva zile Valea Oltului a fost blocatădin nou, în zona localității Proieni, din cauza unui accident rutier. O dubițăPeugeot s-a răsturnat pe carosabil După ce șoferul Cristian Mureșan, din Sibiu, a încercat sădepășească mașina care se deplasa în fața sa și, din cauzăcă nu a adaptat viteza la carosabilul umed, a pierdut controlul asupra direcției. Dubița a intrat în derapaj, a lovit parapetul din beton și s-a răsturnat pe carosabil, motiv pentru care circulația în ambele sensuri a fost oprităîn jurul orei 18.40 pentru aproximativ 80 de minute.

În urma accidentului un pasager din mașina răsturnată, Nicolae Tălămaș, a fost rănit ușor, suferind contuzii toracice.

Conducă torul auto implicat în incident a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Polițiștii Continuă cercetările pentru a stabili cu exactitate cauzele și împrejurările în care s-a produs accidentul rutier.

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)